Karta

O nama

Kolman d.o.o.

Kolman d.o.o. je firma osnovana prije nepunih 20. godina (1999. god.) kao mali obiteljski obrt za proizvodnju strojeva za pakiranje različitih medija.

2005. god. selimo u vlastiti proizvodni pogon koji je opremljen specifičnim strojevima i alatima potrebnim za izradu naših proizvoda (CNC obradni centri, CNC tokarilice, univerzalne tokarilice, glodalice i ostali potrebni alati).

Višegodišnjim razvojem proizvodnog procesa i našim iskustvom razvili smo široku paletu visokokvalitetnih profesionalnih strojeva za pakiranje primjenjivih u prehrambenoj, farmaceutskoj, kemijskoj ili nekoj drugoj industriji u kojoj djeluje zainteresirani kupac. 

Naši strojevi nastaju neprestanim praćenjem i proučavanjem novih tehnologija te su proizvedeni prema zadnjim tehnološkim dostignućima s potrebnim pozicijama, elektronikom te konstrukcijom od nehrđajućeg čelika. Možemo slobodno reći da su naši proizvodi visokokvalitetni, dugotrajni, prilagodljivi te sigurni za rad. Od osnutka do danas omislili smo, razvili i proizveli različite linije za punjenje, čepljenje, etiketiranje, strojeve za pakiranje, automatske etiketirke, aplikatore različitih vrsta te ostale strojeve po narudžbi naših kupaca.

Uz stručnost i inovatinost našeg tima za razvoj i usavršavanje naših strojeva uvelike su nam pomogle i povratne informacije naših zadovoljnih kupaca koji sa strojevima svakodnevno rade a s kojima smo u redovnom kontaktu i razmjeni informacija.

Naši cijenjeni kupci su pravne i fizičke osobe iz Hrvatske kao i iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Austrije, Švicarske, Češke Republike, Rusije, Belgije, Italije, Francuske, Brazila...

Cilj nam je u budućnosti zadržati našu kvalitetu, prepoznatljivost i inovativnost te ostati pouzdan proizvođač i partner koji može odgovoriti i na one najzahtjevnije upite naših kupaca.

Obratite nam se s povjerenjem!

Društvo upisano pri Trgovačkom registru, Trgovačkog suda Zagreb: T.S. Tt-05/6946-5: MBS 080270323, PDV broj: HR92390953938. Uprava: Josip Kolman, direktor. Iznos temeljnog kapitala društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti.

o nama kolman strojevi za pakiranje proizvodna hala čepilice kolpak