Karta

O nama

Kolman d.o.o.

Kolman d.o.o. je firma osnovana 1999. godine kao mali obiteljski obrt za proizvodnju strojeva za pakiranje različitih medija.

2005. godine selimo u vlastiti proizvodni pogon koji je opremljen specifičnim strojevima i alatima potrebnim za izradu naših proizvoda (CNC obradni centri, CNC tokarilice, univerzalne tokarilice, glodalice i ostali potrebni alati).

Višegodišnjim razvojem proizvodnog procesa i našim iskustvom razvili smo široku paletu visokokvalitetnih profesionalnih strojeva za pakiranje primjenjivih u prehrambenoj, farmaceutskoj, kemijskoj ili nekoj drugoj industriji u kojoj djeluje zainteresirani kupac.

Naši strojevi nastaju neprestanim pračenjem i proučavanjem novih tehnologija te su proizvedeni prema zadnjim tehnološkim dostignučima s potrebnim pozicijama, elektronikom te konstrukcijom od nehrđajučeg čelika. Možemo slobodno reči da su naši proizvodi visokokvalitetni, dugotrajni, prilagodljivi te sigurni za rad. Od osnutka do danas omislili smo, razvili i proizveli različite linije za punjenje, čepljenje, etiketiranje, strojeve za pakiranje, automatske etiketirke, aplikatore različitih vrsta te ostale strojeve po narudžbi naših kupaca.

Uz stručnost i inovatinost našeg tima za razvoj i usavršavanje naših strojeva uvelike su nam pomogle i povratne informacije naših zadovoljnih kupaca s kojima smo i dalje u kontaktu, a koji sa strojevima svakodnevno rade.

Naši cijenjeni kupci su pravne i fizičke osobe iz Hrvatske kao i iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Austrije, Švicarske, Češke Republike, Rusije, Belgije, Italije, Francuske, Brazila...

Cilj nam je u budučnosti zadržati našu kvalitetu, prepoznatljivost i inovativnost te ostati pouzdan proizvođač i partner koji može odgovoriti i na one najzahtjevnije upite naših kupaca.

Obratite nam se s povjerenjem!

Društvo upisano pri Trgovačkomč registru, Trgovačkog suda Zagreb: T.S. Tt-05/6946-5: MBS 080270323, PDV broj: HR92390953938. Uprava: Josip Kolman, direktor. Iznos temeljnog kapitala društva 20.000,00 kn uplačen u cijelosti.

o nama kolman strojevi za pakiranje proizvodna hala čepilice kolpak