Karta

O nama

Proizvodna hala kolman  d.o.o.
Proizvodna hala kolman  d.o.o.
Kolman d.o.o.
Kolman d.o.o.

Kolman d.o.o. je firma osnovana prije nepunih 20. godina (1999. god.) kao mali obiteljski obrt za proizvodnju strojeva za pakiranje različitih medija.

2005. god. selimo u vlastiti proizvodni pogon koji je opremljen specifičnim strojevima i alatima potrebnim za izradu naših proizvoda (CNC obradni centri, CNC tokarilice, univerzalne tokarilice, glodalice i ostali potrebni alati).

Višegodišnjim razvojem proizvodnog procesa i našim iskustvom razvili smo široku paletu visokokvalitetnih profesionalnih strojeva za pakiranje primjenjivih u prehrambenoj, farmaceutskoj, kemijskoj ili nekoj drugoj industriji u kojoj djeluje zainteresirani kupac. 

Naši strojevi nastaju neprestanim praćenjem i proučavanjem novih tehnologija te su proizvedeni prema zadnjim tehnološkim dostignućima s potrebnim pozicijama, elektronikom te konstrukcijom od nehrđajućeg čelika. Možemo slobodno reći da su naši proizvodi visokokvalitetni, dugotrajni, prilagodljivi te sigurni za rad. Od osnutka do danas omislili smo, razvili i proizveli različite linije za punjenje, čepljenje, etiketiranje, strojeve za pakiranje, automatske etiketirke, aplikatore različitih vrsta te ostale strojeve po narudžbi naših kupaca.

Uz stručnost i inovatinost našeg tima za razvoj i usavršavanje naših strojeva uvelike su nam pomogle i povratne informacije naših zadovoljnih kupaca koji sa strojevima svakodnevno rade a s kojima smo u redovnom kontaktu i razmjeni informacija.

Naši cijenjeni kupci su pravne i fizičke osobe iz Hrvatske kao i iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Austrije, Švicarske, Češke Republike, Rusije, Belgije, Italije, Francuske, Brazila...

Cilj nam je u budućnosti zadržati našu kvalitetu, prepoznatljivost i inovativnost te ostati pouzdan proizvođač i partner koji može odgovoriti i na one najzahtjevnije upite naših kupaca.

Obratite nam se s povjerenjem!

Društvo upisano pri Trgovačkom registru, Trgovačkog suda Zagreb: T.S. Tt-05/6946-5: MBS 080270323, PDV broj: HR92390953938. Uprava: Josip Kolman, direktor. Iznos temeljnog kapitala društva 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti.

o nama kolman strojevi za pakiranje proizvodna hala čepilice kolpak